techpack_logo
deal_logo

Duna

Ultima Records Management - Сите документи на еден клик!

ЗА ЗДЕЛКАТА

Сите документи на еден клик! Софтвер за архивирање и управување со електронски и физички документи.

Услови

3 месеци бесплатно користењe. Искористете го пробниот период!

За компанијата

Веќе повеќе од две децении, Дуна е водечка македонска ИТ компанија која секојдневно ги движи своите клиенти низ бизнисот.

Едукативни видеа

Бизнис

Ultima Records Management

Информативна содржина на Duna за Ultima Records Management.

Преземи

Ultima Records Management - Сите документи на еден клик!