techpack_logo
deal_logo

Inbox

Дигитална канцеларија

ЗА ЗДЕЛКАТА

Средете ја документацијата полесно. Управувајте со сите документи и административни процеси преку дигиталната канцеларија на Inbox.

Услови

Бесплатен период на користење од 1 месец.

За компанијата

INBOX – Архивски Дата Центар е основан во 2011 година како иновативен модел за архивирање и управување со документи (физички и електронски документи). Основан на американска ИТ платформа, оперативниот модел на INBOX овозможува совршена организација на документите низ целиот нивен животен тек започнувајќи од моментот кога се создадени. Овозможува на своите корисници брз и постојан пристап, непречена употреба и најважното – сигурни и безбедни работни процеси во нивната организација. Во само првите три години од своето постоење, INBOX го разви својот корпоративен идентитет и постигна брендот да биде препознатлив како високо професионален, постојан и доверлив партнер на најголемите организации во Македонија во оделот на архивирање и управување со документи.

Едукативни видеа

Бизнис

Преземи

Дигитална канцеларија