techpack_logo
deal_logo

iSource

Интернет развој и останати услуги

ЗА ЗДЕЛКАТА

Ако имате потреба од услуги поврзани со интернет развој, 3Д моделирање или друго тогаш iSource е одговорот за вас!

Услови

Нудиме web development & mobile application, промоција и маркетинг на друштвени мрежи и интернет и 3Д моделирање.

За компанијата

iSource е иновативна, динамична и брзо-растечка ИКТ компанија од Македонија која нуди квалитетна услуга на меѓународниот пазар. Создаваме иновативни и корисничко-ориентирани производи и услуги со користење на најнови решенија! Нашата мисија е да бидеме центар за понуда на квалитетни ИКТ услуги кои имаат комерцијален бенефит и се базирани на потребите на нашите клиенти.

Преземи

Интернет развој и останати услуги