techpack_logo
deal_logo

Adeva

Бесплатни Wordpress интернет страници за локални бизниси

ЗА ЗДЕЛКАТА

Изработка на интернет страници за локални бизниси. Искористи ја моќта на WordPress со оваа зделка. Преземи и пријави се веднаш.

Услови

- Бесплатна изработка на интернет страници за локални бизниси погодени од кризата - Зделката вклучува изработка на основен, презентациски website (не повеќе од 3-5 страници) - Бројот на зделките е ограничен на 5 - Компанијата го задржува правото да направи сопствена евалуација на сите барања

За компанијата

Адева им помага на компаниите да го забрзаат својот раст преку вработување на високо квалификувани програмери и дизајнери од целиот свет. Адева им овозможува на компаниите брзо и лесно да ги зголемуваат и намалуваат своите софтверски тимови во зависност од моменталните потреби на пазарот и компанијата, заштедувајќи им време и пари.

Преземи

Бесплатни Wordpress интернет страници за локални бизниси