techpack_logo
deal_logo

SPOT | Твојот прв шопинг асистент

Spot App

ЗА ЗДЕЛКАТА

Немора повеќе да шеташ низ градот за да ги најдеш најновите и најголемите понуди во градот. Со SPOT конечно таа замисла станува реалност!

Услови

Достапна за Android и iOS

За компанијата

Веруваме веќе знаете дека е-трговијата зема огромен замав во Македонија, па токму со таа цел Ви пишуваме денес! Со SPOT можете да ја истакнете Вашата понуда директно до заинтересираната група на потрошувачи. За таа цел Ве покануваме на 1 месец бесплатно користење на "SPOT" - Првиот личен шопинг асистент (без никакви обврзувања) + маркетинг објави на социјалните медиуми како наш нов клиент. Бесплатно користење преку https://spotapp.mk/ 100+ брендови кои активно објавуваат свои понуди во апликацијата за корисниците: Fashion Group, Sport-M, Magnetik, Tuc Tuc & Friends, Bozinovski, Turbomaks, Polleo Sport, Sara Fashion, KFC, Bonatti, Comodita Home, Afrodita-S, Elena Luka, My Time, B-Watch, KARE, Literatura MK и над 60 други брендови од разни индустрии.

Преземи

Spot App