techpack_logo
deal_logo

PowerAD

Надворешен маркетинг

ЗА ЗДЕЛКАТА

Моќна подвижна реклама со која вашиот бренд ќе го добие вниманието кое го заслужува.

Услови

30% попуст за кампања која ќе трае 2 или повеќе месеци.

За компанијата

PowerAD ги поврзува брендовите со возачи кои сакаат да ги брендираат своите приватни возила, за да се створи моќна подвижна реклама низ секоја улица во секој град. Преку нашиот систем, брендовите можат во Real-Time да го следат движењето на автомобилите, да добиваат податоци за импресии и интеракции, како и целосна анализа и статистика за нивната кампања. Цената за реклама со PowerAD е 130€ по возило. Во цената е вклучено лепење/отстранување на стикерите, графички дизајн, пристап до системот за следење на кампањата и дополнителна реклама на социјални мрежи.

Преземи

Надворешен маркетинг