techpack_logo
deal_logo

Qpick

Локациско базирано рекламирање

ЗА ЗДЕЛКАТА

QPick им овозможува на трговци со физички продавници да го зголемат бројот на посетители во нивните локали со помош на ГЕО Тагирани промоции.

Услови

**Кјупик основниот пакет е бесплатен за атрактивни трговци со публика од над +10.000 на инстаграм, фејсбук**

За компанијата

QPick е мултиканална платформа која на трговците со физички продавници им овозможува да ги информираат и активираат локалните потрошувачи за најнови промоции преку повеќе дигитални канали вклучувајќи Фејсбук, Електронска Пошта и Кјупик Мобилна Апликација. Кјупик работи со трговци кои нудат производи и услуги за брзата потрошувачка вклучувајќи ресторани, супер маркети, кафетерии, спортски центри, салони за убавина и локали за брза храна. Пакети за користење: Основен - 24$ месечно: 2 активни промоции, 2 активни локации, 2000 импресии Напреден - 49$ месечно: 5 активни промоции, 5 активни локации, 5000 импресии Премиум - 99$ месечно: 10 активни промоции, 10 активни локации, 10.000 импресии **QPick основниот пакет е бесплатен за атрактивни трговци со публика од над +10.000 на инстаграм, фејсбук**

Преземи

Локациско базирано рекламирање