techpack_logo
deal_logo

AcademyOfUX

Развој на одлични кориснички искуства

ЗА ЗДЕЛКАТА

Креирање кориснички искуства преку анализа, истражување и когнитивна психологија преточена во прототип, финална веб платформа, апликација или продукт.

Услови

Бесплатна консултација од менторите на Академијата и работа на идејни решенија или ревизија на постоечките за вашиот продукт(дигитален и физички). Студентите и алумните на академијата ги изготвуваат решенијата или ревизијата во облик на прецизен план како дел од практичната работа со постојан надзор од менторите.

За компанијата

AcademyOfUX е прва и единствена специјализирана академија за кариерен развој и поддршка во областа на User Experience Design и Оптимизација.

Едукативни видеа

Бизнис

Преземи

Развој на одлични кориснички искуства