techpack_logo
deal_logo

EmbedSocial

Продавај повеќе преку твоите клиенти

ЗА ЗДЕЛКАТА

Изгради доверба преку автоматско собирање на кориснички содржини. Прикачи ги на твојата интернет страница и продавај повеќе преку твоите клиенти.

Услови

Бесплатно користење на производ по избор во времетраење од 3 месеци со користење на кодот „mkbiznis“.

За компанијата

EmbedSocial е платформа која им помага на бизнисите да создадат преглед на интернет страниците за нивните производи и услуги. Тоа го овозможува преку интеграција на друштвените мрежи и корисничко генерираната содржина од претходните клиенти кое се користи преку нашата платформа од страна на бизнисите како решение за интеграција на страницата или дел од нивна идна промотивна кампања.

Преземи

Продавај повеќе преку твоите клиенти