techpack_logo
deal_logo

Sales.Rocks

European B2B Leads for Sales Enablement

ЗА ЗДЕЛКАТА

Добиј три месеци користење на алатката за генерирање на потенцијални клиенти. Со регистрирање имате 300 кредити за контакти и 2000 кредити за компании

Услови

Три месеци бесплатно користење со што добивате 300 кредити за контакти и 2000 кредити за компании.

За компанијата

Sales.Rocks е лансиран како сервис и решение за B2B податоци во 2018 година со цел на проширување на истражувачкиот домен на пазарот. Sales.Rocks ви ги нуди податоците кои се потребни да го развиете вашиот бизнис. Запознавањето со потребите на нашите клиенти е целта на нашата платформа. Нашата мисија е да создадеме интуитивна платформа за продажба и маркетинг преку нудење на професионални профили ширум светот.

Едукативни видеа

Продажба

Sales.Rocks

Промотивно видео на Sales.Rocks

Преземи

European B2B Leads for Sales Enablement