techpack_logo
deal_logo

InPlayer

InPlayer Paywall

ЗА ЗДЕЛКАТА

Монетизирајте ги своите дигитални соджини преку едноставната Paywall алатка и различните опции за продажба (Pay-per-view; Subscription, Registration)

Услови

InPlayer нуди услуга за монетизација на дигитална содржина (претходно снимена или во живо), како концерти, конференции, едукативни, фитнес видеа итн. При тоа месечните трошоци за користење на платформата ќе бидат целосно отстранети, а ние би земале само процент од трансакцијата со цел да ги покриеме трошоците за наплата и корисничката поддршка. Стоиме на располагање за креирање на вебстрана базирана на дефинирани темплејти каде би се продавала содржината доколку клиентот нема веќе постоечка.

За компанијата

InPlayer е компанија која нуди услуга за монетизација на дигитална содржина (претходно снимена или во живо), како концерти, конференции, едукативни, фитнес видеа итн.

Преземи

InPlayer Paywall