techpack_logo
deal_logo

Бинтерн

Платформа за пракса и вработување

ЗА ЗДЕЛКАТА

Ние ги поврзуваме студентите и невработените со компаниите за пракса и вработување. Објави оглас бесплатно и тоа веднаш!

Услови

Беслатно тестирање на Beta верзијата на платформата за сите корисници.

За компанијата

Бинтерн преставува онлајн платформа која ги поврзува студентите и невработените со компаниите за пракса и вработување. Нашата визија е да изградиме професионалци од студентите и невработените преку практична работа во компанија. Го доближуваме формалното образование до практичното со што студентите имаат можност да добијат пракса во компании низ државата.

Едукативни видеа

Бизнис

Бинтерн

Информативна содржина на Бинтерн.

Преземи

Платформа за пракса и вработување