techpack_logo
deal_logo

Getout.mk

Онлајн присуство и продавница за вашиот локал

ЗА ЗДЕЛКАТА

Создади профил за твојот локал во 5 минути и почни да ги продаваш твоите услуги. Резервации, промоции и статистики за твојот бизнис на едно место.

Услови

Премиум услугите на платформата се целосно бесплатни за првите 50 претпријатија што ќе се пријават во рок од еден месец.

За компанијата

Getout.mk е централизирана платформа што ги агрегрира сите најдобри настани и локали во даден град.

Преземи

Онлајн присуство и продавница за вашиот локал