techpack_logo
deal_logo

15do3.mk

Онлајн решение за раководење со салони за убавина

ЗА ЗДЕЛКАТА

Заборавете ги тетратките и бележниците со резервации. 15до3.мк ви нуди комплетно решение за водење и промоција на фризерски и велнес салони

Услови

Нудиме бесплатно користење на платформата за сите салони на територија на РСМ до 01.07.2020 година без разлика на големината на салонот и едукација за да може да ги дигитализирате процесите и зголемите профитот за 30%

За компанијата

15do3 е онлајн платформа за менаџирање на сите процеси во фризерски, козметички, Велнес&СПА центри, како и други салони за убавина во регионот! Развивме едноставен систем со кој на вашите клиенти ќе им бидете достапни 24/7, а и на едно место ќе ги имате информациите за сите резервации, клиенти и вработени. Нашата платформа обезбедува преглед на резервациите на дневна, неделна или месечна основа. Сите резервации се наоѓаат на едно централизирано место, што спречува транскрипција, губење или заборавање. Распоредот нуди можност за прегледување резервации за еден или повеќе вработени за посакуваниот временски период.

Едукативни видеа

Бизнис

15do3.mk

Информативна содржина на 15do3.mk

Преземи

Онлајн решение за раководење со салони за убавина