techpack_logo
deal_logo

Сајтех Дооел Скопје

Metricity - Know Your Client

ЗА ЗДЕЛКАТА

Клауд платформа за проверка на санкциони листи & ПЕП статус и онлајн проценка на ризик од перење пари, што Ве прави усогласени со ЗСППФТ

Услови

- 30 дена бесплатен период за користење за сите организации

За компанијата

Сајтех е финтех компанија, која нуди софтверска платформа за усогласување со Законот за спречување на перење пари и финансирање на тероризам.

Едукативни видеа

Бизнис

Преземи

Metricity - Know Your Client