techpack_logo
deal_logo

Fresh Agriculture Technologies

MapMyApple

ЗА ЗДЕЛКАТА

MapMyApple е мобилна апликација која им помага на јаболкарите да добијат бесплатни совети за култивирање на јаболко.

Услови

Преземете ја мобилната апликација на Google PLay или App Store и направете ја својата парцела за да добиете бесплатни агротехнички мери за вашиот овоштарник.

За компанијата

MapMyApple е систем за управување со овоштарници, сместен во рацете на земјоделците, кој обезбедува одгледување јаболка со употреба на модерна технологија.

Едукативни видеа

Разно

Преземи

MapMyApple