techpack_logo
deal_logo

Vidict Media Server

1TB видео стриминг во живо

ЗА ЗДЕЛКАТА

Премести го твојот настан онлајн со оваа зделка. Создади онлајн работилници или обуки и стримај без проблем.

Услови

1TB бесплатен видео стриминг на настан.

За компанијата

Vidict Media Server е компанија која се занимава со создавање комплексни структури на сервери (CDN) за емитување на видео во живо, како и P2P технологија која помага при преоптоварување на серверот со напредни алгоритми кои создаваат torrent-like мрежа од врсници. За полесно дефинирање на услугите, ние сме тие што ги барате кога сакате да го пренесете вашиот настан во живо до огромна публика. Досега нашиот рекорд е 473 000 истовремени гледачи. Ние сме моментално претежно активни на пазарот во Азија, но активно бараме да се прошириме и кон други пазари.

Преземи

1TB видео стриминг во живо