techpack_logo
deal_logo

Text-scan.com

Конвертирање на слики во текст

ЗА ЗДЕЛКАТА

Конвертирајте слики во текст. Зделката ви овозможува да го преземете текстот од одбраната слика и да го добиете во текстуален формат.

Услови

Бесплатно користење без ограничување до крајот на 2020 година. За повеќе од десет скенирања дневно потребна е бесплатна регистрација со е-маил.

За компанијата

Text-scan.com се користи за конвертирање на текст од слика и дигитализирање на прибележан текст. Алатката нуди уникатна можност за детектирање и конвертирање на човечки прибелешки. Истата е брза, дава одлични и точни резултати и лесно се користи.

Преземи

Конвертирање на слики во текст