techpack_logo
deal_logo

FitKit

Апликација за вежбање

ЗА ЗДЕЛКАТА

Вежбај од дома секој ден со оваа зделка. Доколку сакаш да одмориш од вежбање приклучи се на стрим во живо и дознај за нови вежби.

Услови

Бесплатно за сите.

За компанијата

FitKit е стартап компанија која ги користи придобивките од ИТ секторот, внесувајќи ги иновациите во индустријата за фитнес и здрав начин на живот. Наша основна цел е да им обезбедиме на поедницни и организации придобивки при флексибилност на избор на услуги за фитнес и здравје. Успешно снабдувајќи ги со алатки за одржување на здрав начин на живот. Основната дејност на компанијата претставува услуга на мобилна апликација која на крајниот клиент им нуди можност да изберат и да се поврзат со фитнес центри, спортски активности, приватни тренери и / или спа-услуги во границите на Северна Македонија. FitKit е создаден со цел да го модернизира фитнес светот и да се прилагоди за поединците и компаниите со цел тие лесно да останат фит и здрави, и покрај брзото темпо на живот кое денешницата го наметнува.

Едукативни видеа

Разно

FitKit

Промотивно видео на FitKit.

Преземи

Апликација за вежбање