techpack_logo
deal_logo

Дата Мастерс

Консултантски Услуги

ЗА ЗДЕЛКАТА

Анализа на дигитална зрелост на компанијата. Креирање на data warehouse, на Analytical Lead (извештај-менаџмент) и креирање на предиктивни модели.

Услови

Нудиме од 10-15 бесплатни часови за консултација со консултанти од различни нивоа, односно Junior, Meed и Senior консултанти.

За компанијата

Првата и единствена македонска консултантска компанија фокусирана исклучиво во областите бизнис интелигенција, машинското учење и напредна аналитика.

Едукативни видеа

Автоматизација и вештачка интелигенција

Преземи

Консултантски Услуги