techpack_logo
deal_logo

Pixyle.ai

Автоматско тагирање за е-продавници за мода

ЗА ЗДЕЛКАТА

Искористи го автоматското тагирање и менаџментот на база на податоци за подобра продажба на модни производи како облека, модни додатоци и слично.

Услови

Бесплатно користење на Pixyle.ai за време на вонредната состојба и еден месец по нејзиното завршување.

За компанијата

Pixyle.ai е основано со целта преку користење на вештачката интелигенција да се подобри онлајн купувачкото искуство на корисници кои поминуваат премногу време и вложуваат премногу труд за пребарување на артикли на интернет продавници. Вештачката интелигенција помага со заштедата на време. Нашата мисија е да го изградиме најточното светско решение за вештачка интелигенција кое визуелно ќе им помага на препродавачите на модни артикли најдобро да ги претстават своите производи пред нивните клиенти.

Преземи

Автоматско тагирање за е-продавници за мода