techpack_logo
deal_logo

MED-REP Group

Бесплатен пристап на MED-REP Македонија

ЗА ЗДЕЛКАТА

За сите лекари, фармацевти, институции (здравствени, владини и невладини организации) и фармацевтски компании - БЕСПЛАТЕН ПРИСТАП на МЕД-РЕП!

Услови

Аплицирајте за одобрување и доколку ги исполнувате условите ќе ви одобриме пристап. https://mk.med-rep.com/za-nas/

За компанијата

MED-REP Group претставува глобална платформа за информирање и менаџмент на промоција и продажба на медикаменти, медицински направи и лекарства без рецепт.

Едукативни видеа

Автоматизација и вештачка интелигенција

Преземи

Бесплатен пристап на MED-REP Македонија