techpack_logo
deal_logo

CodeWell AI

Автоматизација на поддршка за корисници и продажба

ЗА ЗДЕЛКАТА

Автоматизирај ја поддршката на корисници и одделот за продажба со паметни дигитални претставници. AI претставниците зборуваат на кој било јазик.

Услови

Три месеци бесплатно користење на платформата и 33% попуст на стандардни цени.

За компанијата

CodeWell AI ( www.codewell.ai ) - платформата овозможува креирање на дигитални асистенти за корисничка поддршка, продажба и целосна автоматизација на овие и останати оддели во компаниите. Асистентите на CodeWell AI се базирани на вештачка интелигенција и го зборуваат било кој јазик на ниво на човек. Воедно, CodeWell AI e единствената платформа во светот, која го овозможува сето ова на македонски (кирилица и латиница) и албански јазик.

Преземи

Автоматизација на поддршка за корисници и продажба