techpack_logo
deal_logo

Musician Video Maker Pro

Изработка на видео спот

ЗА ЗДЕЛКАТА

Ти треба спот за музика? Преземи ја оваа зделка за професионална и автоматска изработка на видео спот. Наменета за корисници на Mac.

Услови

Бесплатна за сите корисници на Mac.

За компанијата

Woowave Music Video Maker е уникатна апликација која им дозволува на музичарите да создадат видео спотови без користење на скапи и комплицирани инструменти.

Едукативни видеа

Разно

Musician Video Maker Pro

Промотивно видео на Musician Video Maker Pro.

Преземи

Изработка на видео спот