techpack_logo
deal_logo

Easy-edit (woowave)

Едитинг услуги за видео монтирање

ЗА ЗДЕЛКАТА

Ако ти треба професионално монтирање на видео и ако си со ограничен буџет тогаш искористи ја оваа зделка. Наменета е за сите корисници на Mac.

Услови

Бесплатно за сите корисници на Mac.

За компанијата

Апликацијата е одличен избор за оние кои не се навикнати на апликации со комплексен интерфејс. Наменета за сите. Видео клиповите се монтираат преку селектирање и истите се покажуваат за преглед од повеќе агли. Поддржано е монтирање на музика во позадина и додавање на филтри.

Преземи

Едитинг услуги за видео монтирање