techpack_logo
deal_logo

Kniga.mk

Е-книжарница

ЗА ЗДЕЛКАТА

Ти треба добра книга за друштво? Разгледај го целиот екосистем за печатени и електронски книги. #СедиДома и добиј бесплатни книги.

Услови

Нудиме бесплатни премиум изданија од реномирани автори.

За компанијата

Kniga.mk претставува почетна точка во светот на читање е-книги од страна на реномирани автори, чии дела се достапни на македонски јазик. Kniga.mk има сопствена и целосна продавница, во која може да се разгледаат, купат и прочитаат голем број на е-книги.

Преземи

Е-книжарница