techpack_logo
deal_logo

Brainster

Дигитални решенија за вашиот бизнис

ЗА ЗДЕЛКАТА

Дигитализација на вашиот бизнис. Изработка на стратегија за дигитална трансформација и маркетинг, брендинг, корисничко искуство за веб-страница.

Услови

Бесплатна техничка поддршка за создавање на дигитални решенија (стратегија за дигитална трансформација и маркетинг, брендинг, корисничко искуство за веб-страница, профил на социјална мрежа по избор и обука на тимот од традиционалното ММСп - микро, мало и средно претпријатие). Студентите и алумните на академиите на Бреинстер ги изготвуваат дигиталните решенија како дел од практична работа.

За компанијата

Brainster е иновативна компанија за едукација каде можеш да научиш практични вештини за трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, академии, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании oд областа на маркетинг, дизајн, бизнис и програмирање. Во изминатите 3 години Brainster реализираше повеќе од 400 курсеви преку кои 5000 учесници се стекнаа со нови вештини и стигнаа чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат. Нашата мисија е да им помогнеме на 1 милион индивидуалци да стигнат до кариера која секогаш ја посакувале.

Преземи

Дигитални решенија за вашиот бизнис