techpack_logo
deal_logo

Popscord

Дигитални партитури

ЗА ЗДЕЛКАТА

Попскорд нуди иновативна, персонализирана, дигитална платформа за едукација на музичари од сите возрасти и пристап до над 1000 класични дела

Услови

Пристапот е бесплатен за индивидуални музичари до 1 месец, и 6 месеци бесплатно за училишта за класична музика.

За компанијата

Попскорд е производ на F.А.M.E.S Project , најуспешното и најголемото студио во Југоисточна европа за снимање и продукција на филмска и класична музика. Попскорд e дигитална платформа за едукација на музичари од најмала возраст до професионалци кои можат да ги заменат книжните партитури со нивното дигитално решение и да свират во придружба на различни инструменти или Оркестар Исто така, Попскорд нуди каталог од повеќе од 1000 класични нумери кој неделно се надополнува и е достапен за 13 различни инструменти. Квалитетот на партитурите, во комбинација со многуте графички и аудио алатки на располагање, овозможуваат пристап до персонализирана и интуитивна апликација која го олеснува вежбањето. Од соло пијано до камерна музика и концерти, Попскорд нуди класични дела снимени со вистински музичари и ви овозможува да се поставите во срцето на музиката и звукот.

Едукативни видеа

Разно

Popscord

Информативна содржина на Popscord.

Преземи

Дигитални партитури