techpack_logo
deal_logo

ГРИН ИТ ДОО

Challenger е Вашиот зелен маркетинг канал

ЗА ЗДЕЛКАТА

Challenger е мобилна апликација која им овозможува на бизнисите да дојдат до нови клиенти, преку метод на гејмификација.

Услови

Во моментот Challenger се приспособи во ChallengerДома каде бизнисите бесплатно се рекламираат и нудат попуст на услуги/производ, а со тоа ги мотивираат граѓаните да останат дома и побрзо да ја поминеме заедно кризата.

Преземи

Challenger е Вашиот зелен маркетинг канал