techpack_logo
deal_logo

Добра Зделка

Бесплатно рекламирање на локални бизниси.

ЗА ЗДЕЛКАТА

Платформа за бесплатно рекламирање на производите на промоција во вашите продавници. Изработена со најнови технологии поддржани од Google.

Услови

Бизнисите потребно е да имаат производи на промоција. Мали бизниси и бизниси погодени од кризата ќе имаат првенство.

За компанијата

Добра Зделка се стреми преку користење на најнови технологии да им овозможи на бизнисите брза и лесна промоција на интернет.

Едукативни видеа

Маркетинг

Преземи

Бесплатно рекламирање на локални бизниси.