techpack_logo
deal_logo

Laika

Бесплатни огласи за работа

ЗА ЗДЕЛКАТА

Бесплатни огласи за вработување. Досег до база од 7000+ професионалци кои се занимаваат со технологија. https://www.wearelaika.com/

Услови

Компаниите кои ќе постават бесплатен оглас мораат да ги почитуваат мерките за социјално дистанцирање при спроведување на процесот за регрутација.

За компанијата

Laika е платформа за поврзување на tech професионалци и иновативни компании.

Преземи

Бесплатни огласи за работа