techpack_logo
deal_logo

Bifeks

Платформа за е-продавници

ЗА ЗДЕЛКАТА

Преселете ја вашата продавница онлајн со Бифекс. Бифекс – платформа каде што продавачите и купувачите се сретнуваат.

Услови

Овозможува креирање на бесплатна интернет продавница со 0 месечни трошоци и само 5% провизија на промет до крајот на 2020 година.

За компанијата

Бифекс, е Онлајн продавница со најголем онлајн каталог на производи со седиште во Струга . Бифекс обезбедува врвни услуги на своите клиенти повеќе од 10 години и во 2018 година донесе одлука да започне своја интернет продавница и платформа за креирање на онлајн продавници, со цел да опслужи поголем број на клиенти. Од своите скромни почетоци на фејсбук, Бифекс прерасна во вистинска платформа за е-трговија. Моментално Бифекс овозможува лесно извршување на купопродажбениот процес на сите кои сакаат да застанат заедно со нас.

Едукативни видеа

Е-трговија

Bifeks

Промотивно видео на Bifeks

Преземи

Платформа за е-продавници